Stregspillers lejeophold er udsat

Magnus Saugstrup skal dække ind for skadede René Antonsen

Arkivfoto: Michael Bygballe

Arkivfoto: Michael Bygballe

AALBORG:Aalborg Håndbold har i den kommende sæson udlejet Magnus Saugstrup til Team Vesthimmerland, men den aftale er nu udsat.

En skulderskade til René Antonsen har således fået Aalborg Håndbold til at kalde 19-årige Saugstrup hjem, men når René Antonsen om en måneds tid er spilleklar igen, er planen, at Saugstrup tiltræder hos Team Vesthimmerland.

- Det går vi ud fra. Vi ved godt, at det her er lidt ærgerligt set fra Vesthimmerlands perspektiv, men sådan er vilkårene, og så mange kampe når de jo heller ikke at spille inden da, siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

René Antonsen beskadigede skulderen i weekendens træningsturnering i Norge og er ude i tre-fire uger.

- Det er selvfølgelig ærgerligt for os, at René er blevet skadet, for han har vel været vores bedste spiller i opstarten. Vi ved dog også, at man sjældent går gennem en sæson uden skader, og nu håber vi så, at han har opbrugt sin kvote. Vi er også ganske trygge ved, at Magnus skal tage over, for han er et rigtig stort talent, siger Jan Larsen.

Hos Team Vesthimmerland ærgrer man sig også over den seneste udvikling i Aalborg, og cheftræner Christian Back har svært ved at vurdere sit holds styrke, når man må se bort fra Magnus Saugstrup.

- Hvis vi ikke havde fået den melding omkring Saugstrup, så synes jeg egentlig, at vi var rigtig godt klædt på, siger Christian Back, der vil overveje klubbens næste træk.

- Vi ved ikke helt, hvor vi står, og det er sgu lidt svært at sige, hvad vi lige gør i den situation. Vi må se, hvad vi kan finde på, siger cheftræneren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.