Stribe af indbrud: Frederikshavn hærget

Seks indbrud i Frederikshavn og to indbrud i omegnen i løbet af de seneste få dage

Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:Seks indbrud i de seneste få dage. Det har Nordjyllands Politi i Frederikshavn modtaget anmeldelser om. Dertil kommer yderligere to indbrud i dels Aalbæk, dels Syvsten også hen over weekenden. Så det har været travle dage for indbrudstyvene.

På Holmbovej i Frederikshavn er der i tidsrummet fra lørdag klokken 10 til 20.30 stjålet et Sony A77 kamera og en stor brun pengekasse samt pas og svenske penge. Tyven eller tyvene har brudt et vindue op med et koben for at komme ind.

Også på Holmbovej har der i tidsrummet fra fredag klokken 16 til søndag klokken 11.30 været indbrud. En terrassedør er blevet brudt op, men selv om tyvene har været inde i huset, er der tilsyneladende ikke stjålet noget.

På Nylandsvej er et vindue til et soveværelse blevet brudt op, huset er blevet rodet igennen og der er forsvundet en MacBook, en HP Laptop, guldkæder og en møntsamling. Indbruddet er sket mellem lørdag klokken 17 og søndag klokken 12.

En lås til hoveddøren bar på Padborgvej i Frederikshavn mærker efter at være blevet dirket op, men også en terrassedør havde mærker efter et indbrud i tidsrummet fra fredag klokken 10 til søndag klokken 11.30. Herfra er der stjålet Wegner Y-stole, en PH lampe og en loftslampe.

Fra en adresse på Møllehus Allé er der i tidsrummet fra fredag klokken 15 til søndag 16.30 stjålet en MacBook og et Breitling ur.

Og mandag morgen var der et muligt indbrud ved 06-tiden på Vinthersvej i Frederikshavn. Her overraskede husets beboer tilsyneladende en indbrudstyv, som stak af. Tyven havde været inde i huset, men tilsyneladende ikke nået at stjæle noget.

To indbrud i oplandet til Frederkshavn er også anmeldt i løbet af weekenden. Et på Stationsvej i Aalbæk, hvor en dør er sparket op, men intet tilsyneladende stjålet. Det andet var på Aalborgvej i Syvsten i tidsrummet fra torsdag klokken 15 til søndag klokken 14. Her er et køkkenvindue brudt op og fem PH lamper stjålet. Det drejer sig om en standerlampe, to bordlamper og to pendler. Derudover er der stjålet smykker og Birgit Munk ringe

- Ved flere af indbruddene er der set trykmærker på 36 millimeters bredde, der kunne stamme fra et koben, og derfor udelukker vi ikke, at det kan være samme gerningsmand eller mænd, der har været på spil ved flere af indbruddene, oplyser kriminalassistent Claus Bjerre.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.