Stribevis af indbrud ved vestkysten

Sommerhuse i Tversted, Tornby, Skiveren og Lønstrup har været udsat for indbrud

Foto: Arkiv

Foto: Arkiv

VESTKYSTEN:Syv sommerhusejere i Skiveren, Tversted, Tornby og Lønstrup har fået en træls start på vinterferien. De blev mødt af opbrudte vinduer, gennemrodede huse og forsvundne ejendele.

Indbruddene er typisk sket i perioden slutningen af januar til den 7. februar - alt efter hvor længe siden det er, at ejeren har været i sommerhuset. Tyvene har brugt samme metode til at skaffe sig adgang til sommerhusene og derfor mener politikommissær Peter Skovbak at det er sandsynligt, at det er sammen gerningsmænd, som står bag flere af indbruddene på vestkysten. Ved indbruddene er der stjålet ting som fladskærme, spiritus og værktøj.

I Skiveren gik det ud over fritidshuse på Apollonvej og Polarisvej. I Tversted var der indbrud i to sommerhuse på Vestervej og et på Dortevej. I Tornby skete indbruddet på Wollervej.

I Lønstrup blev et indbrud på Kamillevej forpurret natten til søndag. En nabo opdagede tyvene og alarmerede politiet, der kom netop, som tyvene var ved at køre fra sommerhuset med tyvekoster. Tyvene er to mænd fra Hjørring på 19 år, som kun er sigtet for indbruddet i Lønstrup.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Nu har Gravenshoved-eleverne fået deres undskyldning
Luk