Strid mellem ebh-topfolk fortsætter

Egon Korsbæk og Finn Strier Poulsen er uenige om, hvorvidt Korsbæk kendte til ebh-fondens tilbagekøb af aktier i Vestjysk Bank

Arkivfoto

Arkivfoto

HJØRRING:Ebh bank-direktør Finn Strier Poulsen og hans bestyrelsesformand Egon Korsbæk er atter engang på kollisionskurs under straffesagen mod det såkaldte direktørnetværk.

Det kom frem, da Finn Strier Poulsen torsdag blev afhørt om ebh-fondens tilbagekøb 15. august 2008 af en stor portion aktier i Vestjysk Bank, aktier, der kom fra en personkreds, som blandt andre omfattede nogle af de tiltalte - herunder Finn Strier Poulsen og Egon Korsbæk - eller deres nære familiemedlemmer.

- Jeg er sikker på, at jeg talte med og fik Egon Korsbæks accept af fondens køb af aktierne, sagde Finn Strier Poulsen.

- Jeg kan allerede nu, inden min klient er blevet afhørt om det, sige, at den samtale har Egon Korsbæk ingen erindring om, sagde Korsbæks forsvarer, Erik Werlauff, da han afhørte Finn Strier Poulsen.

Samtalen er vigtig, fordi den i givet fald kan være med til at implicere Egon Korsbæk i den plan om at proppe Vestjysk Bank-aktierne ned i halsen på ebh-fonden til en kunstigt opskruet pris, som anklagemyndigheden mener, at de tiltalte stod bag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.