EMNER

Strøm uden kabler

Nu kan du oplade dine dimser uden at rode med ledninger.

Pladen har plads til tre Wii-fjernbetjeninger. De må gerne være udvidet med MotionPlus (i midten) eller pakket ind i silikone (th.).

Pladen har plads til tre Wii-fjernbetjeninger. De må gerne være udvidet med MotionPlus (i midten) eller pakket ind i silikone (th.).

Hvorfor fumle med kabler og kontakter når du kan oplade dine elektroniske dimser ved blot at lægge dem på en dertil indrettet plade. Straks tændes et lille rødt lys, som skifter til grønt, når dimsen er fuldt opladet. Induktion Strømmen overføres ved hjælp af induktion, som jo normalt forbindes med kogeplader. Men teknikken har længe været brugt til opladning af elektriske tandbørster. Og med 'Inductive PowerStation' får du en mere alsidig løsning, der virker med en stribe spiltilbehør. Der findes batteripakker til Wii Fit balancebrættet, lommespillene DSi og DS Lite, samt de trådløse styre-enheder til Xbox 360 og Wii. Wii Vi testede ladestationen sammen med Wii-fjernbetjeningen. Batteripakken monteres i fjernbetjeningens almindelige batteri-rum. Man hverken ser eller mærker, at noget er anderledes. Og opladningen fungerer præcis som annonceret: Det er bare at lægge dimsen på pladen - så går den straks i gang med at suge strøm til sig. Opladningen fungerer også, når fjernbetjeningen er pakket ind i beskyttende silikone. Blot tager den så lidt længere tid (ca. fem timer mod normalt fire timer). Pladen bruger kun strøm, mens apparaterne oplades. Den bliver ikke varm, og man får ikke stød, når man rører ved den. Det er muligt at oplade op til tre Wii-fjernbetjeninger på samme tid. Med andre apparater sætter pladens størrelse (17 x 12 cm) en naturlig begrænsning. Luksus-lader En generel ulempe ved genopladelige batterier er, at når de er flade, skal man vente på opladningen, før man kan bruge apparatet. Men modsat mange pc-mus og andre dimser med indbygget batteri, kan denne løsning let suppleres med engangsbatterier, når behovet og utålmodigheden melder sig. Blær og Luksus Selvfølgelig er der et element af blær og luksus over et produkt som dette. Men prisen er ikke afskrækkende: Ladestation plus batteripakke koster mindre end en enkelt Wii-fjernbetjening. Og der er altså noget lettere magisk ved, at man bare kan lægge fjernbetjeningen tilbage på pladen efter brug. I vished om, at den er fuldt opladt, når man atter samler den op. Mere information: Inductive PowerStation Pris: 250 kr. for ladestationen. Batteripakkerne koster 120 kr. stykket. Nærmeste forhandler oplyses af K.E. Media, tlf. 8944 2253