Svømning

Strømmen var helt perfekt

Kun et par stykker blev samlet op i fjorden, da 360 svømmere krydsede Limfjorden

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Henrik Bo

AALBORG:Strømmen var helt perfekt, vandet varmt og svømmerne hurtige, da Limfjordskrydseren for 8. år i træk arrangerede svømningen over fjorden mellem Aalborg og Nørresundby lige vest for Limfjordsbroen.

Der blev kun samlet et par stykker op, som ikke kunne fuldføre og der var ganske få, der måtte have hjælp på grund af helbredsproblemer som kulde.

- Det var helt fantastisk i år og slet ikke som for et par år siden, da vi måtte samle 35 op af vandet. Vi har i dag også fået meget ros fra alle parter for et flot arrangement, sagde Lars Dam Møller, Svømmeland Nørresundby, der arrangerer Limfjordskrydseren sammen med Aalborg Svømmeklub, Svømmeklubben Nord og Dansk Svømme Union.

Arrangementet blev ikke blot en succes i forhold til strøm, vejr, vind og afviklingen. Der var også rekord mange med. Over 360 deltagere sprang i fjorden.

- Vi har aldrig haft så mange deltagere før, fortalte Lars Dam Møller.

Traditionen tro var der et godt kig ud over fjorden fra broen, men mange var også mødt op for at heppe på de friske mænd og kvinder på mellem 15 og 70 år.

Bedst så det ud for de 230 svømmere, der havde valgt den korte distance på 600 meter. Her var strømforholdene i år rigtig gode og den hurtigste tid var Lasse Harde fra Aalborg Svømmeklub på 7.30. Dog et stykke fra rekorden på 6.52.

For svømmerne der deltog i DM på fem kilometer var strømmen noget stærkere. Bedste svømmer blev Frans Johannesen fra Esbjerg med en tid på 57 minutter og Louise Møller Jensen fra Ballerup bedste kvindelige svømmer med en tid på 1.02.

Der var 50 deltagere på fem km distancen. Derefter var der 100 deltagere på 1500 distancen og cirka 230 på den korte 600 meter distance med mange motionssvømmere.

På alle distancer var der mange konkurrencesvømmere fra mere end 20 klubber, en lang række firmaer og utroligt mange lokale motionssvømmere med.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst