Ungdomsuddannelser

Studenter sendt godt afsted fra VHG i Aars

Rektor på Vesthimmerlands Gymnasium og HF sendte 174 elever ud i den store verden

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Morten Severin

AARS:- Så blev det sidste skoledag! Ja altså den uigenkaldelige sidste dag på skolen. De mange arbejdstimer har ført frem til denne dag, hvor I kan fejre, at I nu har nået det mål, som I satte jer, da I for to eller tre år siden besluttede, at VHG skulle være det sted, hvor I tog en ungdoms-uddannelse.

Sådan lød det fra rektor Kirsten Holmgaard fra Vesthimmerland Gymnasium og HF, da hun ved dimissionen fredag sagde farvel til 174 elever - 119 stx- og 55 hf-elever.

- Jeg er sikker på, at I føler det som en rigtig rar fornemmelse at nå frem til målet. I har nu fået sikkerhed for, at I har handlekraft. I har bevist overfor jer selv og andre, at I ikke bare kan lægge planer og have drømme, I kan også gennemføre planen og gøre drømmen til virkelighed. Det er der grund til at glæde sig over, og derfor er det også en festdag, når vi i dag siger et officielt farvel til jer.

- Når I tænker tilbage på jeres gymnasietid, så tror jeg - nej jeg ved det - så tænker I også tilbage på sjove oplevelser, fester, musical opførelser, juleafslutninger, rejser, listen er lang.

- Tag det med jer ind i jeres næste uddannelsesforløb. Husker I det, så vil jeres kommende tid som studerende i et videre uddannelsesforløb gøre jer til hele mennesker.

- Og så som en sidste formaning fra VHG. Husk at mulighederne ofte ligger lige for, ja lige ved siden af dig. Held og lykke på livets løbebane, lød det afslutningsvis fra Kirsten Holmgaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.