Studenter sigtes i sag om sexvideo

Politiet ønsker ikke at fortælle om indholdet i sigtelser mod to unge fra Gammel Gellerup Gymnasium.

Studenter sigtes i sag om sexvideo

To tidligere elever fra Gammel Gellerup Gymnasium nord for København vil blive sigtet for at vise en sexvideo på storskærm ved en morgensamling på gymnasiet midt i maj.

Episoden blev meldt til Nordsjællands Politi, og politiets undersøgelse er endt med, at de to unge mænd nu sigtes i sagen, skriver ekstrabladet.dk.

De to elever, der gik i 3. g, er netop blevet studenter, men de har ifølge netvisen været udelukket fra skolens translokationsfest på grund af sagen.

Politiet ønsker ikke at oplyse, hvad de to unge sigtes for, men sagen har været efterforsket som en sag om mulig blufærdighedskrænkelse.

- Hvad de bliver sigtet for, skal de først selv have at vide. De skal have præsenteret de kolde facts, og så skal vi have vurderet ansvarsfordelingen for at kaste sådan noget op på storskærm, siger politikommissær Mogens Steen Mogensen, Nordsjællands Politi.

- Vi vurderer, at de har stået for enden af fødekæden og nu skal stilles til regnskab for det.

Sexvideoen blev vist ved en morgensamling, hvor 400-500 mennesker var til stede. Videoen viste angiveligt, hvordan en mandlig elev havde oralsex og siden samleje med en ung kvinde.

De to unge vil nu blive afhørt af politiet under overværelse af deres forsvarsadvokat, Henrik Stagetorn.

Advokaten har endnu ikke hørt om sigtelsen, men han siger til netavisen, at hans klienter nægter sig skyldige.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.