EMNER

Studerende puster liv

Retsforbundet relanceres af kommunikationsstuderende, der har fået en svær opgave

Poul Gerhard Kristiansen fremhævede på et pressemøde mandag, at Retsforbundet vil stå for ”den ikke-socialistiske kritik af et samfund i total ubalance”.

Poul Gerhard Kristiansen fremhævede på et pressemøde mandag, at Retsforbundet vil stå for ”den ikke-socialistiske kritik af et samfund i total ubalance”.

KØBENHAVN:Det er studerende fra Københavns Universitet, der står bag det forsøg på genopstandelse, som Retsforbundet søsatte i går.

- Det gav os muligheden for denne fuldstændige makeover, siger partiets frontfigur Poul Gerhard Kristiansen om henvendelsen fra et hold af kommunikationsstuderende.

De studerende har udarbejdet nyt logo, givet partiet ny farve og hjemmeside, samt sørget for det praktiske i forbindelse med relanceringen, men partiets politik har de ikke fået lov at røre ved.

Poul Gerhard Kristiansen fremhævede på et pressemøde i går, at Retsforbundet vil stå for ”den ikke-socialistiske kritik af et samfund i total ubalance”.

- Det er på høje tid, at der kommer et parti i Folketinget, der ikke bare flyder med strømmen, sagde han om sit parti, der blev dannet i 1919, som første gang kom i Folketinget i 1926 og som sad i regering fra 1957-60.

Det anede de studerende intet om, da de mødte ind efter sommerferien.

- Der var vist én, der havde hørt om Retsforbundet, men ingen gættede på, at det var et politisk parti, siger Anne Sofie Anderson, hvis lærer, Mie Femø, har fravalgt andre andre case-opgaver, fordi ”de ikke var svære nok”.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.