Studerende tilbyder gratis coaching

Psykologistuderende fra Aalborg Universitet søger praktisk erfaring. Derfor har de startet en coachinggruppe, der kan hjælpe med de fleste problemstillinger ganske gratis

Foto Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Foto Michael Bygballe Michael Bygballe

AALBORG:Psykologistuderende på Aalborg Universitet ønsker mere erfaring, inden de bliver færdiguddannet til sommer. Så de har dannet en coachinggruppe, der tilbyder gratis coaching til interesserede.


Indtil videre har gruppen hjulpet med emner som eksamensangst, selvtillidsproblemer, hjælp til at træffe karrieremæssige valg og hjælp til at finde fornuftig balance mellem arbejdsliv, studieliv og fritid.

- Vi har som sådan ikke nogen kriterier for, hvem der kan komme her. Man skal bare være opmærksom på, at det er coaching og ikke terapi, fortæller Stephanie Bäckström, der initiativtager til coachinggruppen

Fantastisk mulighed

Gruppen består af 11 coaches, og Vijitha Sri Surendran er en af dem.


- Det er en fantastisk mulighed for at få praktisk erfaring, og på den her måde finder jeg også ud af, om det er coaching, jeg vil arbejde med senere hen, siger hun.
Stephanie Bäckström er enig med Vijitha, og ser det også som en fordel, når de er færdiguddannet.
- Der skal ikke særlig meget til, før man får noget ud af det. Så vi håber selvfølgelig, at vi står bedre, når vi skal ud og finde et job, siger hun.

Kvaliteten er i orden

Selvom gruppen er studerende, skal man ikke være nervøs for, om coachingen er i orden.


- Godt nok er vi studerende, men vi er på grænsen til at være færdige, og vi har fået god undervisning i coaching. Coach er ikke en beskyttet titel, så der er mange, der kalder sig coach. Vi har nok en større faglighed, siger Stephanie Bäckström.

For at komme til gratis coaching skal man sende en ansøgning til gruppen, hvor man fortæller, hvad man gerne vil coaches på, og hvad man gerne vil have ud af coachingen. Herefter vurderer gruppen, om de kan hjælpe.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.