Studerende viser vilje til egen virksomhed

HG’er på EUC Nordvest lærer om at etablere egen virksomhed

De fire HG studerende, som på Iværksætter Messen præsenterede en idé til at omdanne Synopalhavnen til et rekreativt område for børn og voksne. Og det er fra venstre Kasper L. Nielsen Mads Engelhardt og Per Konge. 
   Foto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

De fire HG studerende, som på Iværksætter Messen præsenterede en idé til at omdanne Synopalhavnen til et rekreativt område for børn og voksne. Og det er fra venstre Kasper L. Nielsen Mads Engelhardt og Per Konge. Foto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:43 elevgrupper præsenterede i dag, torsdag, på EUC Nordvest deres egne ideer til at starte virksomhed. Projektleder er Sigurd Skovborg, som fremhæver, at de studerende ved at arbejde med temaet om at starte egen virksomhed lærer om, hvor kompleks det egentlig er at komme i gang. Sigurd Skovborg nævner, at de studerende blandt andet skal skitsere virksomhedens økonomi, markedsføring og personalepolitik. Projektet FjordbadThy sprang i øjnene. De fire HG studerende Mads Engelhardt, Diana Konge, Per Konge kom med et projekt til at omdanne Synopalhavnen til et rekreativt område for børn og voksne. De har allerede fået oprettet projektets profil på facebook. Skolelæreren Tage Leegaard (K), der også er byrådsmedlem for Det Konservative Folkeparti, præsenterede Iværksætter Messen for sin 8. klasse, og de fire HG studerende fortæller, at han viste store interesse for deres projekt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.