Studietur til Hamborg

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Stemningsbilelde fra havnerundfarten. Privatfoto

2. & 3.g’erne fra HHX har netop været på en tredages studietur til Hamborg. 45 elever fik fornøjelsen af masser af spændende aktiviteter startende med et besøg i KZ-lejren Neuengamme, hvor de havde to fantastiske guider. Da de nåede ind til Hamborg så de virksomheden Eurowind A/S, som holdt et spændende oplæg om vindmølleindustrien, finansiering af vindmølleparker, leverandører, leveringsservice og meget andet afsluttende med en kahoot, hvor de bedste elever blev belønnet med præmier.

Dag to bød på besøg og oplæg på Danmarks generalkonsulat i Hamborg, hvor fokus var på økonomi, kultur og eksportmuligheder for danske virksomheder. Efterfulgt af en to-timers havnerundfart hvor guiden fortalte om container-fragt, pakning af containerskibe og meget andet. En stor oplevelse krydret med fantastisk vejr. Dagen sluttede med fællesspisning samt et besøg i Kunst Halle, hvor eleverne skulle løse historiske og danske opgaver omkring de udstillede malerier.

Turen sluttede med en mindre markedsanalyse, som eleverne skulle løse i grupper: hvilke danske produkter og virksomheder er til stede i Hamborg? Dette skulle løses med selfies sammen med produkterne, og være klar til fremlæggelse på klassen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.