Stuehus i brand på landejendom

Ejendom svært skadet efter brand

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Bo Lehm

NYKØBING MORS: Defekte elkabler er sandsynligvis skyld i, at der torsdag morgen udbrød brand i et stuehus på en nedlagt landejendom på Feggesundvej nær Alsted. Det vurderer Mogens Hansen, brandinspektør ved Beredskabet i Morsø Kommune.

- Der blev slået alarm klokken 6.45, men branden har højst sandsynligt stået og ulmet nogle timer inden da. Det var en genbo, som opdagede, at der stod røg ud af taget, siger Mogens Hansen.

- Branden er opstået inde i huset. Helt præcist på loftet. Branden har bredt sig, fordi der faldt loftsplader ned og antændte møblerne. Vi er nu i gang med at pille loftspladerne ned for at forhindre branden i at brede sig, tilføjede han torsdag morgen.

Kan reddes

I alt 12 brandfolk fra beredskaberne i henholdsvis Morsø og Thisted Kommune arbejdede på efterslukningen torsdag morgen.

- Der er sket store brandskader på huset, som er den eneste bygning på ejendommen, men ikke i en sådan grad, at det ikke kan reddes. Men huset bliver nok ikke beboeligt foreløbig, siger brandinspektøren.

Ejendommen på Feggesundvej ejes af en mand, som ikke var hjemme, da branden brød ud. Der opholdt sig heller ikke dyr på ejendommen.

Nu skal de brandtekniske undersøgelser forsøge at klarlægge brandårsagen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.