Aars

Stumpemarked i solskin

Aars Stumpemarked bød denne gang på en ekstra hal, hvor folk kunne udstille deres køretøjer

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Man skulle være mere end almindeligt uheldig, hvis man ledte forgæves efter en stump til sin bil eller motorcykel på Aars Stumpemarked, hvor der var mellem 2500 og 3000 besøgende i løbet af dagen.

AARS:- En kæmpe succes.

Sådan lyder vurderingen af Aars Stumpemarked fra Karsten Nielsen, der er en af arrangørerne.

Han er mere end godt tilfreds med arrangementet, der blev afholdt i lørdagens solskin.

- Til forskel fra tidligere, så har vi sørget for, at hele arrangementet kunne foregå i tørvejr i år. Så er det jo bare skønt, at vejret har været så godt, at de besøgende sagtens kunne bevæge sig udenfor også, siger han.

En anden er, at Stumpemarkedet denne gang tilbød besøgende, at de gratis kunne udstille deres egne specialkøretøjer.

- Det har været helt fantastisk. Der var en dreng på bare 16 år, der var kørt fra Nysum og herop for at udstille sin Puch Monza Flagskib. Det siger lidt om, hvor entusiastiske folk har været, siger Karsten Nielsen.

For at gøre plads til de over 100 specialkøretøjer, der blev udstillet, havde arrangørerne udvidet Stumpemarkedet med en ekstra hal, og det forventer Karsten Nielsen også bliver tilfældet næste gang.

- Det er gået så godt, at vi allerede har snakket om, at cafeteriet oppe i Hal 3 skal holde åbent næste gang, så folk kan få sig en bid mad og noget kaffe, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.