Politiets 4 bedste råd: Det skal du huske til karneval

Her får ud også ti gode tips til en sikker fest fra Aalborg Karneval

Nordjyllands Politi har meldt gode råd ud på Twitter inden lørdagens karnevalsoptog går løs. <i>Arkivfoto</i>

Nordjyllands Politi har meldt gode råd ud på Twitter inden lørdagens karnevalsoptog går løs. Arkivfoto

AALBORG:Ordensmagten får lidt af en opgave på lørdag, hvor de skal holde styr på omkring 90.000 mennesker. Derfor har de gjort lidt forarbejde for at skabe de mest trygge rammer for dig, der skal deltage i Aalborg Karneval. 

Hvis alle følger Nordjyllands Politis gode råd, vil der være bedre chancer for, at festen bliver en sjov og god dag for alle.

Derfor har Nordjyllands Politi fire meget simple råd, som de har delt på Twitter, og som vi her bringer som en lille servicemeddelelse til dig.

Råd #1: Aftal, hvem du går sammen med

Råd #2: Aftal, hvordan du kommer hjem
- Om mor eller far henter, du følges hjem med en ven(inde), eller om du benytter den offentlige, gratis transport med dit loyalitetsarmbånd, så er det bare ok fra vores side, lyder det fra Nordjyllands Politi.

Råd #3: På med praktisk fodtøj
- Glasskår og udsatte fødder er ikke så god en kombination under optoget, skriver de.

Råd #4: Drikkevarer i dåser og plastikflasker

Og er det din første gang til Aalborg Karneval - eller er du blot lydhør overfor endnu flere gode råd under optoget, så har Aalborg Karneval naturligvis også samlet hele 10 gode råd, hvor du kan høste lidt erfaringer på forhånd.

Husk at drikke vand undervejs, lad glasflaskerne blive hjemme, drik ud inden Kildeparken og lad kontanterne blive hjemme. Der er masser af gode råd, som kan gøre din karnevalsoplevelse meget sjovere. <i>Foto: Aalborg Karneval</i>

Husk at drikke vand undervejs, lad glasflaskerne blive hjemme, drik ud inden Kildeparken og lad kontanterne blive hjemme. Der er masser af gode råd, som kan gøre din karnevalsoplevelse meget sjovere. Foto: Aalborg Karneval

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.