Styr på sikkerheden

En gravko i hver ende af campområdet markerer Nibe Festivals seneste opdatering af sikkerheden

Thomas Larsen, bestyrelsesformand for Nibe Festival, understreger, at der ikke er grund til at male et skræmmebillede. Foto: Laura Guldhammer

Thomas Larsen, bestyrelsesformand for Nibe Festival, understreger, at der ikke er grund til at male et skræmmebillede. Foto: Laura Guldhammer

NIBE:- Jeg lagde mærke til gravkoen med det samme, vi kom. Vi blev rimelig hurtige enige om, at det måtte være en konsekvens af de episoder med lastbiler, der har været, siger Lasse Strunge. Lasse og hans veninde Regitze Skibsted har taget turen fra København og er på Nibe Festival for første gang. De er lige kommet igennem visitationszonen og står nu på festivalpladsen. - Jeg synes, de er ret strikse med sikkerheden her. De kigger virkelig ens ting igennem, siger Regitze Skibsted.

Et par hundrede meter bag Lasse og Regitze holder en gul gravko. Den er placeret, så kun mindre køretøjer kan komme igennem.

- Sikkerhedsniveauet har altid været højt her på Nibe Festival, og det er ikke blevet mindre. Vi er selvfølgelig i tæt dialog med Nordjyllands Politi, og gør de ting, de råder os til som eksempelvis gravkøerne, siger Thomas Larsen, bestyrelsesformand for Nibe Festival.

Der er placeret en gravko i hver ende af campområdet. Thomas Larsen understreger dog, at der bestemt ikke er grund til at male et skræmmebillede. Alligevel er festivalen forberedt.

- Vi har 100 procent styr på vores procedure, siger han.

Lasse Strunge og Regitze Skibsted føler sig da også allerede godt tilpas på festivalpladsen.

- Vi føler os i hvert fald meget trygge, siger Regitze Skibsted.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.