Suarez-bid koster bookmaker en halv million kroner

Bookmakerfirma tror ikke, at Luis Suarez får lov til at spille flere kampe i 2014 for Uruguays landshold

Foto: AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO
Fodbold 25. juni 2014 10:57 - Opdateret 25. juni 2014 17:22

SAO PAULO: En bookmaker må hoste op med en halv millioner kroner til 39 kunder, som havde satset penge på at, Luis Suarez ville bide en modspiller under fodbold-VM.

Hos spillefirmaet Betsafe kunne man forud for slutrunden i Brasilien få odds 175 på, at angriberen fra Uruguay ville bide en modspiller i løbet af turneringen.

Episoden indtraf i Uruguays 1-0-sejr over Italien tirsdag aften, og det betyder, at Betsafe nu må udbetale cirka en halv million kroner i gevinster.

Langt ude i fantasien

Tv-seere verden over sad formodentlig og måbede, da Luis Suarez i opgøret mod Italien satte tænderne i Giorgio Chiellini.

- Som man kan fornemme på det høje odds, så lå det relativt langt ude i vores fantasi, at Suarez atter ville sætte tænderne i en modstander.

- Her må vi bare sige, at vores kunder har en skarpere sans for psykoanalyse end os. Og det må vi så betale prisen for, siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Hele 39 kunder havde lugtet lunten. Derfor må Betsafe til lommerne og udbetale cirka en halv million kroner i gevinster.

Forventes udelukket resten af 2014

Da den temperamentsfulde uruguayaner sidst luftede tandsættet i en fodboldkamp, kostede det ham 10 dages karantæne.

Suarez slap fra biddet uden en straf fra dommeren, men det internationale fodboldforbund (Fifa) er gået ind i sagen og har bebudet disciplinære konsekvenser. Hos Betsafe forventer man en rekordlang karantæne til Suarez.

- Det er fuldstændig uhørt, at en mand render rundt og bider på en fodboldbane. Den slags afvigende adfærd kan Fifa og VM-turneringen simpelthen ikke holde til.

- Derfor tror vi ikke blot, at Suarez sendes hjem fra VM, vi tror heller ikke, at han får lov at spille flere landskampe i 2014, lyder det fra Thomas Holm.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...