Suarez bomber Liverpool til første sejr

Luis Suarez lavede tre mål, da Liverpool endelig vandt sæsonens første sejr. Norwich blev banket med 5-2.

Suarez bomber Liverpool til første sejr

Han skal fortsat bruge lovlig mange chancer til at score sine mål, men Liverpools stærke angriber Luis Suarez er også i denne sæson mange point værd for den gamle storklub.

Lørdag eftermiddag var han den store profil, da Liverpool omsider hentede sæsonens første Premier League-sejr med 5-2 i Norwich, i en kamp hvor Suarez scorede tre gange.

Det er godt nyt for Liverpool, og det er også glade nyheder for den danske landstræner Morten Olsen, at Daniel Agger startede på banen for Liverpool og ikke viste sig synderligt hæmmet af sin knæskade.

Men selv om den danske landsholdsanfører spillede en fin kamp, var det Luis Suarez, der var manden i centrum fra kampens allerførste minut.

For stadionuret havde knapt rundt de 60 sekunder, da den uruguayanske forward huggede bolden fladt i nettet fra kanten af feltet.

Siden blev han nedlagt i feltet til noget, der lignede et klart straffespark, og kort efter afsluttede han elendigt, da Daniel Agger serverede ham en friløber.

Men i sin nuværende form lader Suarez sig ikke slå ud af brændte kæmpechancer. Sekunder efter sin skævert erobrede han aggressivt bolden fra en uopmærksom Michael Turner og scorede til 2-0 med højre yderside.

Efter pausen fortsatte onemanshowet. Suarez lagde først op til Nuri Sahins 3-0-scoring, inden han selv gjorde ydmygelsen af Norwich komplet ved at lave gæsternes fjerde mål.

Da var kampen naturligvis afgjort, og der var derfor kun et bidrag til underholdningen, at både Steve Morison og Grant Holt fik reduceret for Norwich, og at Steven Gerrard ind imellem lavede Liverpools femte mål.

Det eneste Suarez kan ærgre sig over, er, at der er længe til, han igen skal spille på Norwichs bane. I april lavede han hattrick på Carrow Road og lørdag gentog han altså det nummer samme sted.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.