Suarez redder point for Liverpool på Anfield

Newcastle var foran 1-0 på Anfield, men spillede 1-1 mod Liverpool, der blev reddet af flot Luis Suarez-mål.

Suarez redder point for Liverpool på Anfield

Newcastle var på vej mod den første sejr på Anfield i 16 år, men hjemmeholdets Luis Suarez fik reddet æren for Liverpool i Premier League-kampen, der sluttede 1-1.

Før opgøret blev Steven Gerrard hyldet for sin kamp nummer 600 i Liverpool-trøjen, men det blev ingen festdag for den 32-årige anfører.

Gerrard var slet ikke den spilstyrende og centrale figur, som han kan være, og som han var, da han blev skiftet ind i Liga Cup-kampen i onsdags mod Swansea.

Den erfarne midtbanespiller var tilmed tæt på at koste Liverpool et mål, da han kort før pausen fumlede ved midterlinjen og lod Yohan Cabaye snuppe bolden og løbe mod mål. Heldigvis for hjemmeholdet skød franskmanden forbi mål.

Liverpool stod noteret for de fleste chancer og overtaget i første halvleg.

Men det blev alligevel Newcastle, som tog føringen et par minutter før pausen, da Hatem Ben Arfa kørte rundt med Liverpools venstre back José Enrique og sparkede ind til en helt fri Yohan Cabaye.

Franskmanden tæmmede bolden og sparkede den elegant i nettet til 1-0.

Newcastle gik ind til anden halvleg med samme indstilling som i første: Fokus på forsvar og kontra.

Liverpool sad tungt på kampen, og efter 67 minutter kom udligningen, da José Enrique sparkede en lang bold op til Suarez, som tæmmede med skulderen, driblede rundt om Newcastle-målmanden og udlignede.

I offensiven kørte Luis Suarez et ego-show og overså sine holdkammerater, også når de stod markant bedre placeret end han selv.

Da han så én gang - og efter en forrygende aktion ude på højrekanten - afleverede bolden til Jonjo Shelvey, blev den 20-årige midtbanespiller så overrasket, at han forspildte chancen fem meter foran et helt frit mål.

Suarez og samtlige tilskuere på Anfield var ved at tabe kæben i forundring.

Newcastle blev reduceret til 10 mand 10 minutter før slutfløjt, da Fabricio Coloccini fik direkte rødt for at nedlægge Suarez.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.