Suarez scorer to mål i sit Premier League-comeback

Liverpool-angriberen Luis Suarez fik nettet to gange, da Liverpool vandt 3-1 ude over Sunderland.

Suarez scorer to mål i sit Premier League-comeback

Angriberen Luis Suarez havde ikke spillet en Premier League-kamp siden april. Søndag var Liverpool-stjernen afgørende med to mål i 3-1-sejren ude over Sunderland.

Suarez fik 10 spilledages karantæne for at bide Chelsea-spilleren Branislav Ivanovic i armen i en Premier League-kamp i april.

For første gang siden den famøse kamp i sidste sæson var Suarez tilbage i den bedste engelske række, efter han i midtugen også var med i Liverpools 0-1-nederlag ude til Manchester United i pokalturneringen Capital One Cup.

Liverpool kom foran 1-0 på et yderst kontroversielt mål efter knap en halv time. Angriberen Daniel Sturridge scorede målet med den ene arm, så målet burde aldrig have været godkendt.

Men det blev det, og så kunne Liverpool stille sig lidt mere tilbage på banen og lukrere på giftige kontrastød.

Det var guf for Sturridge og Suarez, som mand-mod-mand var klasser bedre end Sunderlands forsvarsspillere.

Liverpools angrebsduo viste fin forståelse for hinanden, da Sturridge fandt Suarez i feltet, og uruguayaneren havde ingen problemer med at sende bolden i nettet efter 36 minutter.

Italieneren Emanuele Giaccherini fik reduceret til 1-2 kort inde i anden halvleg, og Sunderland havde flere chancer for at få udlignet, men udnyttede dem ikke.

I stedet slog Suarez til med sit andet mål i kampen, og dermed fik han et fremragende comeback i ligaen for Liverpool.

Daniel Agger var fit nok til at være med på bænken for Liverpool, efter at den danske landsholdsanfører har været ude med en mindre skade. Men Agger kom aldrig på banen.

Liverpool har med sejren 13 point efter seks kampe, og det er blot to point færre end Arsenal, som fører Premier League.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst