Brønderslev

SUB skulle gerne blive en landeplage i Vendsyssel

Ny forretning åbner i morgen i Nørregade

HJØRRING:Ole Flemming, alias Ole Skuespiller, har altid været speciel. Han er ikke nærtagende og tager det ligefrem som et kompliment. Nu skyder han en ny bold op i luften, der hedder SUB, med store bogstaver. Det står for betegnelsen en sandwich, der har mange amerikanske elementer i sig. I de store hovedstæder er SUB kendt. Nu vil Ole Flemming gøre det til en landeplage i Hjørring. Og hvis det går godt, breder han sine fangarme ud til andre byer i Vendsyssel. SUB er hans nye forretning i Nørregade 33 i Hjørring, hvor slagtermester Aksel Jensen i mange år huserede. Det var en forretning, der var kendt for sine delikate slagtervarer, og noget lignende vil Ole Flemming i gang med. Foruden sandwiches i mange forskellige afskygninger, også til diætister og vegetarer, har han også smørrebrød og dinér transportable på programmet. Til at hjælpe sig har han en professionel kok i skikkelse af 24-årige Camilla Jørgensen, der er udlært i København, og som er en af medlemmerne i Ole Flemmings bureau: Stjernekokke.dk. Hun skulle kunne trylle i et køkken. Alt er hjemmelavet - og til at hjælpe sig får hun Ole Flemmings datter, Ditte Bøhlers: - Jeg får ikke så meget med forretningen at gøre, siger Ole Flemming. Det bliver mere i retning af stik-i-rend-dreng. Jeg har så mange andre gøremål, så dem om det, der har forstand på rigtig madlavning, siger Ole Flemming, der har haft ideen igennem længere tid. SUB-forretningen henvender sig meget til forretningsfolk og unge. Ole Flemming håber meget på, at forretningsfolkene vil komme til ham når de skal have jubilæer eller receptioner. Og om søndagen har han også åbent sidst på dagen, når de unge, efter en travl nat, vågner op sidst på dagen og bliver mægtig sulten. Ole Flemming har i tidens løb prøvet så meget. Han har tidligere haft en grillforretning i Skagen, haft forretning i Ø. Hurup Sommerland og den lille Restaurant Pejsestuen i Tornby. Og ikke at forglemme var han idémanden til Larsen Hotel & Kroferie, som senere blev overtaget af Dyne-Larsen. En af de bolde, Ole Flemming også har i luften, er en fiskepølse, hvor han har allieret sig med slagtermester Claus Kjærgaard i Sæby. Sammen vil de forsøge sig med denne specialitet i de store supermarkeder. For en ordens skyld skal det nævnes, at SUB-forretningen i Nørregade også indehaves af kokken Camilla Jørgensens far, Kent Jørgensen, der ligesom Ole Flemming bor i Hjørring.