Skagen

Succes efter opsang

150 frivillige var med til at give Skaw Cup overskud på 220.000 kr.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

U16 pigerne fra Skagen IK forsøgte i finalepausen at få styr på tingene, men de måtte se sig slået 5-0.

SKAGEN:En opsang fra formanden for Skagen Idræts Klub, Christian Mose Sørensen, fik omkring 150 frivillige hjælpere til at melde sig til årets ungdomsturnering, Skaw Cup 2016, og torsdag aften kunne formanden med glæde konstatere, at også cup nummer 31 på Skagen IK’s anlæg endte som en succes og en nødvendig økonomisk gevinst for fodboldklubbens ungdomsafdeling.

- Vi har haft en nærværende og hyggelig turnering med deltagelse af 69 hold, og samtidig har vi skabt et overskud på mindst 220.000 kroner plus overskud fra salg i stadions cafeteria, fortæller en glad og tilfreds formand, samtidig med at han sørger for at dele medaljer ud til de forskellige finalehold.

Ikke færre end 1400 unge fodboldspillere i alderen 14-19 år har boet i Skagen og spillet fodbold på SIK’s anlæg i knap en uge, og kun få ting har skabt problemer.

SIK-formanden finder antallet af deltagende hold i årets turnering for helt passende.

- Da der var to skoler i Skagen, havde vi flere end 100 hold med i Skaw Cup, men nu er der kun overnatningsmuligheder til omkring 70 hold, siger Christian Mose Sørensen.

53 hold fra Norge

I årets turnering deltog hele 53 hold fra Norge, et enkelt svensk hold fra Ljungskile SK samt 12 danske hold.

- Ingen hold klager over, at der er så mange norske hold med, men fremover vil vi gerne ændre lidt på nationaliteterne. For første gang havde vi deltagelse af et hold fra FC Aarhus, mens de øvrige danske hold fordelte sig med tre fra Thisted FC, tre fra Skagen IK, to fra Hobro IK, to fra FfI og et fra Odder GF.

- Med omkring 70 deltagende hold har vi en intim og nærværende cup, hvor alle kampen spilles på SIK’s anlæg, og alle hold er garanteret fem-syv kampe.

Skagen IK’s piger i U16 nåede A-finalen, men her blev det til et nederlag på 0-5 til norske FK Toten.

- Vi er ovenpå endnu en succes meget fortrøstningsfulde med hensyn til Skaw Cups fremtid, og vi er allerede begyndt at planlægge næste års ungdomsturnering, slutter formand Christian Mose Sørensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.