Succes for Hobro-træner: Nyt FCN-forsvar var guf for os

Hobro-træner Jonas Dal havde forudset, at oprykkerne ville få muligheder mod et usammenspillet FCN-forsvar.

FC Nordsjælland fik ikke et ben til jorden i de første minutter af udekampen mod Hobro.

Nordjyderne kom i front med 1-0 efter blot to minutters spil, og den føring holdt kampen ud. Dermed hentede Hobro sin sjette sæsonsejr i Alka Superligaen.

- Vi ville give den maks gas fra starten, for vi skulle have prøvet det forsvar af.

- Både fordi de var unge og ikke spillet sammen, men også fordi vi havde set deres forårspremiere mod Randers, siger træner Jonas Dal med henvisning til nordsjællændernes 0-3-nederlag for en uge siden.

Hollandske Hans Mulder var ny i midterforsvaret, hvor han erstattede Pascal Gregor. Derudover fik Nicklas Mouritzen debut på venstrebacken i stedet for Patrick Mtiliga, der ligesom Pascal Gregor afsonede karantæne.

- Kunne vi komme ind med noget fysik i nogle dueller på vores præmisser, så troede vi på, at vi kunne få en succesoplevelse, og det fik vi så også, siger Jonas Dal.

Hobros 10'er, Martin Thomsen, har en nøglerolle, når oprykkerne skal frem på banen, og han var da også med i opstillet til det tidlige mål.

- Vi kom blæsende fra start og fik det tidlige 1-0-mål, hvilket gjorde, at kampen formede sig, som vi gerne ville have det. Vi forsvarede den hjem, og selvom de var meget på bolden, fik vi lukket dem godt ned, siger Thomsen.

- Vi følte, at vi havde rigtig godt styr på dem, og jeg kunne vel kun tælle en enkelt chance, der var ved at blive noget til dem. Så det var en dejlig sejr, og rigtig dejligt for stillingen.

I tabellen har nordjyderne nu hele ni point ned til FC Vestsjælland under nedrykningsstregen.

- Vi havde snakket om, at det for alt i verden ikke måtte blive til et nederlag i dag, så vi i næste uge skulle til Silkeborg med kniven en smule for struben, siger Martin Thomsen.

- Nu står vi med tre point efter to kampe i foråret og har mulighed for at have seks point efter tre kampe. Vinder vi i Silkeborg, ser det pludselig rigtig godt ud, mener han.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.