Succes med VesterhavsRock

Der helt fyldt på plænen, da Kim Larsen sluttede årets VesterhavsRock, som igen tegner til at blive en succes. Privatfoto

Der helt fyldt på plænen, da Kim Larsen sluttede årets VesterhavsRock, som igen tegner til at blive en succes. Privatfoto

VesterhavsRock 2016, som løb af stablen d. 30. juli på Dyrskuepladsen i Fjerritslev, tegner til en succes - på mange måder.

- Vi havde rekordmange gæster på pladsen. Nærmere betegnet 4200. Og med omsætningsrekorder i mange af barerne og vores madtelt, ser det ud til at vi også økonomisk får succes i år, fortæller formand Søren Mortensen.

Han kan desværre ikke sige endnu hvad det endelige resultat bliver, da de ikke er helt færdige med fintællingen. Desuden er sagen med de udbrændte toiletvogne heller ikke afsluttet endnu.

- Den håber vi naturligvis ikke får indflydelse på resultatet, siger han.

Det er ikke kun økonomien, de måler succesen på.

- Vores bestyrelse arbejder hele tiden på at udvikle Vesterhavsrock i positiv retning. Og de sidste 5-6 år har vi taget et lille skridt hvert år. I år føler vi at det hele lykkedes. Vi er ikke interesseret i at blive meget store, men hvis vi kan holde det niveau, som vi nåede i år er vi meget glade og tilfredse, siger han.

Forberedelserne til næste års VesterhavsRock, 5. august 2017, er allerede i fuld gang.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.