Succes og flere ansatte på Cafe Cocio

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det var en rigtig beslutning at bygge det ekstra modul på, så der blev mange flere indendørs pladser. Foto: Ole Iversen

Af Ole Iversen.

Cafe Cocio kan i dag lørdag fejre en måneds fødselsdag. Christina Johansen kan se tilbage på en hektisk måned, siden hun og hendes far overtog den kendte cafe midt i Thisteds hjerte.

- Det har været helt crazy. Især åbningsugen var helt fuldstændig vild. Folk var virkelig gode til at kigge ind og prøve vore åbningstilbud. Og vi har fået rigtig fine tilbagemeldinger på vores menukort.

Succesen er fortsat. Vi har fået lidt mere ro på, men vi har stadig så travlt, at jeg har måttet ansætte ekstra folk. Vi er nu oppe på 10 ansatte. Jeg har fået mere personale i cafeen, og hjælp til at klare regnskab og vagtplaner, så jeg kan få mere tid på Storetorv, lyder det fra Christina Johansen.

Cocio har dagens retter på menuen, og det er gået overraskende godt.

- Især fredagens flæskesteg, er vildt populær. Det samme gælder koteletter med ris. Vi har mest travlt omkring middagstid, hvor det er de lette retter der rykker. Og når vi når aften, så vil kunderne have noget mere solidt at spise.

Da Cafe Cocio fik nye placering på Storetorv, fik Christina Johansen lagt et modul til kundeområdet. Og det har vist sig være det rigtige, for i spidsbelastningsperioder har vi alt for lidt plads.

Cafe Cocio sælger også mad ud af huset, og nu er julens menu også ved at snige sig ind.

Hvad med en portion risalamande på farten?

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.