Succes på krydstogtmesse

Cruise Skagen har gode nyheder med hjem fra Miami

Skagen får besøg af 11 krydstogtsskibe i år. <i>Pressefotograf Thomas Hansen</i>

Skagen får besøg af 11 krydstogtsskibe i år. Pressefotograf Thomas Hansen

SKAGEN:Cruise Skagen deltog i forrige uge på den årlige krydstogtmesse Cruise Shipping Miami og det gav konkrete resultater.

Rederiet Carnival UK meddelte, at man vil anløbe Skagen med skibene Queen Victoria og Arcadia i 2014.

Onsdag den 6. august 2014 ankommer Arcadia. Skibet er bygget i 2000 og kan have op til 2016 passagerer, er 285 meter langt og er på 83781 BT.

Queen Victoria anløber Skagen fredag den 12. september. Skibet er bygget i 2007 og kan have op til 1990 passagerer, er 294 meter og er på 90.000 BT. Begge skibe ligger for anker ud for Skagen Havn.

- At få disse anløb er frugten af mange års bearbejdning af Carnival UK og derfor en meget stor glæde, udtaler projektleder Anne Sofie Rønne, Cruise Skagen.

Muligheder ved ny kaj

Cruise Skagen havde under messen møder med repræsentanter fra 20 forskellige krydstogtrederier og der var meget stor interesse for Skagen Havns udvidelsesplaner og de muligheder den nye kaj giver for anløb af krydstogtskibe op til 350 meter.

- Det var fantastisk at mærke den store og positive interesse for vores havneprojekt og uden at kunne nævne navne, kan vi oplyse at flere rederier med store skibe er konkret interesserede i at anløbe Skagen Havn, når havneudvidelsen er klar forventeligt til sæson 2015, udtaler havnedirektør Willy B. Hansen, Skagen Havn.

Med de to ekstra anløb er Skagen oppe på foreløbig otte anløb i 2014 med op til 7.500 passagerer. Sæson 2013 byder på 11 krydstogtanløb til Skagen med op til 5.000 passagerer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.