Sulsted får fjernvarme

Tilpas mange borgere i Sulsted har takket ja til fjernvarme - gravearbejdet går i gang sidst i oktober

I Aalborg Kommune ønsker man fra politisk side at tilbyde omegnsbyerne at blive tilkoblet fjernvarmen. Cirka 20 byer får tilbuddet. I Sulsted har borgerne som de første takket ja. Arkivfoto

I Aalborg Kommune ønsker man fra politisk side at tilbyde omegnsbyerne at blive tilkoblet fjernvarmen. Cirka 20 byer får tilbuddet. I Sulsted har borgerne som de første takket ja. Arkivfoto

SULSTED:Udvidelsen af fjernvarmeforsyningen til Aalborgs omegnsbyer er skudt godt i gang. Sulsted er den første af i alt 20 omegnsbyer, der er efter politisk beslutning skal tilbydes en tilkobling til den kommunale fjernvarmeledning. Men at blive tilsluttet til fjernvarme kræver dog, at ganske mange husstande er med på idéen.

- Vi kan nu med sikkerhed sige, at fjernvarmen kommer til Sulsted. 50 procent af beregningsarealet i Sulsted har nemlig tilmeldt sig, og det var mindstekravet., førend vi kan begynde at grave. Jeg er rigtig glad for, at vi er i mål - og det endda en måned før tilmeldingsfristen, fortæller Energi- og Renovationschef, Flemming Mostrup Kielgast.

Hvordan bliver jeg påvirket?

Efter planen går Aalborg Fjernvarme i gang med at grave i slutningen af oktober.

Både den nordlige og sydlige del af Sulsted vil blive påvirket af gravearbejdet, hvor hovedledningen bliver gravet ned. Det vil tage cirka otte uger at grave hovedledningen ned.

Men inden da ligger et større planlægningsarbejde forude, så alle borgere i Sulsted kan få klar besked om, hvornår der bliver gravet ud for netop deres dør.

Få en særlig rabat

Hvis man endnu ikke har fået tilmeldt sig, er der stadig mulighed for at springe med på vognen. Og der er ganske særlige rabatter at få.

Tilmelder man sig inden 1. november, får man en ekstraordinær kampagnerabat. Vælger man først at tilmelde sig, når gravearbejdet er i gang - inden hovedledningen lukkes af - er der en ekstra her-og-nu-rabat at få.

- Vi vil gerne have alle interesserede på fjernvarme, når vi er i gang med at grave. Så undgår vi nemlig senere at genere med unødige opgravninger af asfalt og fortov, påpeger Flemming Mostrup Kielgast.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.