Sulten Mota vil score

Den brasilianske angriber får i aften chancen fra start mod Esbjerg trods scoringstørke

Den brasilianske angriber har aldrig fundet fodfæste hos Superligaens førerhold AaB. Nu fortsætter han karrieren i norsk fodbold hos Molde på en lejeaftale.. Foto: Lars Pauli.

Den brasilianske angriber har aldrig fundet fodfæste hos Superligaens førerhold AaB. Nu fortsætter han karrieren i norsk fodbold hos Molde på en lejeaftale.. Foto: Lars Pauli.

AALBORG:Han har indtil videre ikke spillet ét eneste minut i AaB¿s successtime på syv kampe uden nederlag i Superligaen. Rent faktisk var den seneste superligakamp angriberen José Mota var med i også den seneste, som AaB har tabt. 2-3 til OB 19. august på Aalborg Stadion. I aften mod Esbjerg er brasilianeren med fra start igen. I fraværet af den karantæneramte og nu også skadede topscorer Rade Prica, får Mota chancen for at score sit første superligamål for AaB. - Jeg har givet 100 procent til træning, og min form er god nu, efter jeg gennem længere tid har haft problemer med mine ankler. Mod Esbjerg vil man se, at jeg er tilbage på toppen, og jeg vil være med at sparke AaB op i toppen af tabellen, konstaterer José Mota. To scoringer Siden den tidligere Viborg-topscorer blev degraderet til 2. divisionsholdet er det kun blevet til to scoringer i efteråret. Ikke et tilfredsstillende resultat for AaB eller for José Mota, der brænder for fodbold og ikke mindst for at lave mål. - Jeg savner en superligascoring, og den skal komme mod Esbjerg, lyder det med et smil fra angriberen. En der håber på, at den forudsigelse holder stik, er cheftræner Erik Hamrén. Han har bemærket, at Motas præstationer på andetholdet har peget i retning af, at formen er ved at være på plads. - Hans præstationer er blevet bedre, og han også fået scoret mål, men jeg synes også, at Chrys og Ronni Schwartz har gjort det godt, siger Erik Hamrén, der har de to sidstnævnte angribere med i sin trup til kampen mod Esbjerg. Fokus på kvalitet En kamp som altså kan blive den ottende i superligaen i træk uden nederlag til AaB¿erne. - Vi skal holde fokus på kvalitet og hårdt arbejde, som i de foregående kampe. Når vi har disciplin i vores koncept, så er vi gode, siger Erik Hamrén. Han har i forhold til den seneste kamp i Superligaen, som var nulløsningen mod FC København, Allan Olesen tilbage i forsvaret, til gengæld er Siyabonga Nomvethe fortsat småskadet. Sydafrikaneren er med i truppen, men må efter alt at dømme starte med en bænkeplads. AaB¿s forventede startopstilling: 4-4-2: Karim Zaza - Allan Olesen, Danny Califf, Michael Jakobsen, Martin Pedersen - Mattias Lindström, Thomas Augustinussen, Andreas Johansson, Kasper Risgård - Jeppe Curth, José Mota.