Sundby cyklede penge ind

Carsten Tolbøll
Efter at den første store gruppe var blevet sendt afsted, var hold 2 klar til at springe i sadlen.Privat foto
3. september 2018 11:59

SUNDBY: På efterårets første dag, og i strålende solskin, kunne en stolt skoleleder, Astrid Mulvad, i lørdags byde velkommen til både fernisering og cykelløb på Sundby Friskole.

Efter en spændende emneuge om små kryb og insekter, hvor eleverne havde malet, formet eller arbejdet med glasmosaik, stod en flot udsmykket skolegård klar til lørdagens cykelsponsorløb.

Og snart rykkede tilskuere, vagter og lærere ud på de aftalte pladser og ikke mindst de mange cykelryttere trippede spændte ved startområdet. Præcis klokken 13 gik starten på halvanden times intens trampen i pedalerne, både i skolegården, hvor de mindste elever kørte ræs på den nymalede cykelbane, og på de små stier og veje rundt om skolen, hvor de større børn fik mange kilometer i benene.

Cirka 411 km blev det til for de aktive Sundby-elever, som dermed bidrog til, at alle elever på skolen kan komme på lejrture, udflugter og rejser i de kommende skoleår. Ugen inden cykelsponsorløbet havde deltagerne nemlig været ude for at indgå rigtig mange sponsoraftaler med betaling for hver kørt kilometer hos både familie, venner og virksomheder, som dermed er med til at give en økonomisk håndsrækning til skolens lejrturs-konto.

Efter løbet kunne alle velfortjent slappe af ved den lille bod i skolegården, hvor "Den jyske daglejer" havde sponseret sodavand til alle de tørstige ryttere.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...