Super Bowl-forbandelsen fortsætter i New York

Hverken New York Jets eller New York Giants ser ud til at kunne besejre NFL-historiens Super Bowl-spøgelse.

Super Bowl-forbandelsen fortsætter i New York

Super Bowl er i amerikanernes øjne verdens største sportsbegivenhed.

Og selv om man mange andre steder i verden nok er mere begejstret forud for en VM-finale i fodbold eller 100 meter-finalen på det olympiske atletikstadion, så er der ingen tvivl om, at Super Bowl er noget særligt.

Men et spøgelse er med til at dæmpe den store NFL-fest en smule, og sådan har det altid været.

Holdet, der har den udvalgte Super Bowl-arena som sin normale hjemmebane, klarer sig aldrig igennem til Super Bowl. Det er ikke sket i de hidtidige 47 udgaver af Super Bowl, og det sker næppe heller i år, selv om chancen var dobbelt så stor som normalt.

Både New York Jets og New York Giants har hjemmebane på Meadowlands, New Jersey, hvor Super Bowl 48 spilles 2. februar 2014, men hverken Jets eller Giants ser ud til overhovedet at nå i slutspillet i år.

Jets tabte i denne weekend 3-23 til Miami Dolphins, og med blot fem sejre i sæsonens 12 første kampe er holdet et stykke væk fra slutspillet. Det samme er Giants, selv om quarterback Eli Manning omsider har fået gang i det gode spil.

Giants åbnede sæsonen med at tabe seks kampe i træk, og så skulle der mirakler til. Manning førte i denne weekend sine tropper til en 24-17 sejr over Washington Redskins efter en ellers skidt start på kampen, hvor Giants kom bagud 0-14.

Manning og Giants er således formstærke. Holdet har vundet fem af de seneste seks kampe, men Giants har som Jets en samlet score på fem sejre og syv nederlag.

Det er langt fra nok. Og ud over sejre i de resterende kampe i sæsonen, skal både Giants og Jets håbe på, at andre hold taber flere kampe, hvis drømmen om at nå slutspillet og nå hele vejen til Super Bowl og dermed få bugt med NFL-spøgelset skal holdes i live.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.