Superhelte og hobbit blev årets storvindere på MTV

Søndag aften blev årets MTV Movie Awards uddelt. Der var især priser til "The Avengers".

Superhelte og hobbit blev årets storvindere på MTV

Der var både rumkæmpende superhelte, psykiatriske patienter og et humoristisk fyrtårn på listen over vindere til årets MTV Movie Awards, der løb over tv-skærmene søndag aften.

Således løb superheltebraget "The Avengers" med de gyldne popcorn i kategorien årets bedste film.

Filmen viser et hold heltes kamp mod en teknologisk noget avanceret inkarnation af den skandinaviske sagnfigur Loke - og det var nok til også at stjæle sejren i kategorierne årets slagsmål og årets skurk.

Væsentligt mere afdæmpet er filmen, der kan prale af at have både årets mandlige skuespiller og årets kvindelige skuespiller. "Silver Linings Playbook" hedder filmen, hvor Bradley Cooper og Jennifer Lawrence kunne glæde sig over at modtage de respektive priser.

Afstemningen i kategorien årets helt var foregået udelukkende på nettet, og æren gik til den lille hobbit, der må så stakkels meget igennem, nemlig Frodo Sækker eller Elijah Wood om man vil.

I alt 16 glade vindere blev fundet under årets MTV Movie Awards. En særlig pris gik til komiker Will Ferrell, nemlig prisen "Comedic Genius". Han dukkede op i et jakkesæt lavet af pengesedler.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.