Superjoker Messi sørger for Barcelona-sejr

FC Barcelona vandt 4-1 ude over Getafe. Lionel Messi kom ind fra bænken og scorede to mål på fire minutter.

Superjoker Messi sørger for Barcelona-sejr

Det var noget af en superjoker, FC Barcelona havde siddende på bænken i 4-1-udesejren over Getafe. Lionel Messi begyndte på bænken, men kom ind og scorede to mål på fire minutter.

Det var med til at afgøre kampen, som ellers var ret jævnbyrdig på det tidspunkt, Messi kom på banen. Messi kom ind efter en time og scorede sine to mål i det 74. og 78. minut.

Messi er dermed oppe på otte mål i denne sæson, heraf seks i den spanske liga. De to øvrige mål har argentineren scoret i Super Cup-kampene mod Real Madrid.

Det var holdkammeraten Pedro, som satte Messi i gang, da Pedro lod sig falde i feltet og fik tilkendt et straffespark, som Messi scorede på.

Kort efter afgjorde Messi reelt kampen med målet til 3-0, hvor han tog det rigtige løb ind i feltet og var heldig med boldens bane tæt foran mål.

Indskiftede Pablo Sarabia reducerede til 1-3 for Getafe, men det var ikke nok til at skabe spænding om resultatet.

Angriberen David Villa kom også ind fra bænken for Barcelona og scorede til 4-1 i sin tredje kamp i La Liga efter sit brækkede skinneben.

Det var Adriano, som bragte Barcelona foran 1-0 efter godt en halv times spil, da Cesc Fabregas fandt i et hurtigt fremryk.

I sidste sæson vandt Getafe 1-0 hjemme over Barcelona, men indtil videre har catalonierne i denne sæson været urørlige i ligaen med nu 12 point efter fire kampe og en målscore på 12-3.

Der var dog også en anelse malurt i bægeret for udeholdet. Anfører Carles Puyol måtte lade sig udskifte med en skade kort inde i anden halvleg.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.