Superliga-bejler forlænger med anføreren

Rasmus Ingemann forlænger i Hobro

Rasmus Ingemann kan fortsætte i Hobros trøje. Arkivfoto: Lars Pauli

Rasmus Ingemann kan fortsætte i Hobros trøje. Arkivfoto: Lars Pauli

HOBRO:Fodboldklubben Hobro IK overvintrer på en suveræn førsteplads i 1. division, og det kan meget vel ende med superligafodbold i næste sæson.

Mandag aften offentliggjorde klubben kontraktforlængelsen med anfører Rasmus Ingeman. Forsvarsspilleren har nu kontrakt med klubben frem til sommeren 2015. Der er tale om en etårig forlængelse.

I efterårssæsonen har Rasmus Ingeman døjet med en lyskenskade, så Jesper Lauridsen, der har været lejet i FC Midtjylland, har for det meste spillet pladsen som venstre back i stedet for Ingeman.

På torsdag skal Rasmus Ingeman opereres for sportsbrok, og det er ventet, at han er klar til at genoptage træningen i midten af januar.

- Klubben lever virkelig op til sine værdier, når man skriver med en spiller, der er skadet. Den tillid, der er vist mig, er jeg utrolig glad for.

- Jeg føler, at jeg hører hjemme i Hobro og vil gerne spille i klubben resten af den tid, jeg skal spille fodbold på højt niveau, siger den 30-årige Rasmus Ingeman i en pressemeddelelse.

- Jeg har to gange tidligere spillet om oprykning med Hobro. Når jeg har været med i så mange år, så vil jeg også gøre alt for at være med i det mest interessante forår i klubbens historie, siger han.

I løbet af efteråret har Hobro forlænget aftalerne med Frederik Hammershøj, Dennis Høegh, Mathias Bersang Sørensen og topscorer Mads Hvilsom.

Desuden er kontrakten med cheftræner Jonas Dal blevet forlænget, så han står i spidsen for Hobro de kommende to år.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.