Superligaen ændrer på datokaos i slutspillet

Ny aftale betyder, at alle superligaklubber og fans vil kende kamptidspunkterne i god tid før slutspillet.

Ritzau
FC Midtjylland, FC København og de øvrige 12 klubber i Superligaen vil få et kampprogram gældende for slutspillet senest 21. marts. Foto: Scanpix/Claus Fisker
Fodbold 21. februar 2018 12:44 - Opdateret 21. februar 2018 16:06

Det skulle gerne blive nemmere for fodboldfans at finde ud af, hvornår deres favorithold går på banen i Superligaens slutspil.

I sidste sæson blev kampdatoerne meldt ud med kort varsel, men i år bliver der lavet en datoplan for alle 14 superligaklubber, når grundspillet er spillet færdig om en måned.

Det oplyser Divisionsforeningen onsdag i en pressemeddelelse.

- Efter sidste sæsons slutspil fik vi masser af input fra fans, klubber og andre interessenter til mulige forbedringer, siger direktør Claus Thomsen.

Det har dog ikke været helt nemt at efterkomme klubberne og tilskuernes ønske om længere planlægningstid for kampene i slutspillet.

Det skyldes, at tv-rettighedshaverne MTG og Discovery også har ønsker til, hvilke hold og kampe de vil vise på deres tv-kanaler. Det er alligevel lykkes at lave en aftale med MTG og Discovery.

Divisionsforeningen forventer at have et kampprogram for mesterskabsspillet, nedrykningsgrupperne og playoffkampene klar senest 21. marts.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...