Superligaens topscorer: Mål er en gave fra Gud

Superligaens topscorer Martin Pusic peger på Gud som forklaringen på sin succes og årsagen til de mange mål.

Martin Pusic var søndag aften tilbage på sin gamle hjemmebane i Esbjerg, og Alka Superligaens topscorer gjorde sig særligt bemærket, da det blev til tre mål i den hæsblæsende 3-3-kamp.

Den tidligere Esbjerg-spiller takkede en speciel herre for de tre mål og den succes, angriberen oplever.

- Jeg arbejder hårdt, og jeg kan kun score alle målene, fordi jeg har fået en gave fra Gud. Målene i Esbjerg kom på baggrund af, at det er påske, og det var en særlig hilsen fra Gud, fordi han har rejst sig i dag.

- Når jeg scorer mål, peger jeg op mod himlen. Det er der, det kommer fra, siger Martin Pusic.

Med de tre mål mod Esbjerg øgede den 27-årige kroat afstanden ned til Hobros Mads Hvilsom på Superligaens topscorerliste. Pusic er nu oppe på 15 sæsonscoringer.

- Jeg vil altid score mål, og jeg er fokuseret på det. Når man scorer tre mål, er det tydeligt, hvor det kommer fra, og det er et godt tidspunkt at begynde at tro på Gud, siger Martin Pusic.

FC Midtjyllands cheftræner, Glen Riddersholm, er begejstret for sin skarpe angriber og mener, Martin Pusic kan nå langt i fremtiden.

- Martin Pusic har høj, høj klasse, og det viser, hvor stærk han er mentalt, når han kan score tre mål på sin gamle hjemmebane. Han passer godt ind i FC Midtjylland, for han har en enorm sult.

- Han kan blive bedre i mange forskellige facetter af spillet, men han er ambitiøs, og hvis han fortsætter, får han sin drøm om at spille på et endnu højere niveau end den danske Superliga opfyldt. Det er der ingen tvivl om, siger Glen Riddersholm.

Martin Pusic har siden skiftet fra Esbjerg til FC Midtjylland i januar scoret seks mål i seks kampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.