Supermodel fik vilde frostskader under fotoshoot

Den feterede bikini-model oplevede, hvordan hendes krop lukkede ned efter fotoseance på Antarktis.

Supermodel fik vilde frostskader under fotoshoot

Normalt foregår glamourøse bikini-shoots i palmernes skygge på tropiske sandstrande.

Men den populære model Kate Upton fik sin sag for, da magasinet Sports Illustrated sendte hende til Antarktis for at skyde en ny forside med smukke snelandskaber og gletsjere som baggrund.

- Det var hundekoldt. Jeg er fra Florida, så det var ikke så godt for mig, fortæller Kate Upton i et interview med det amerikanske Today Show.

Minusgraderne var så hårde at arbejde under, at modellen blev pakket ind i tæpper og varmet op igen mellem hvert 10. billede. Men alligevel var kulden ubarmhjertig.

- Da jeg tog hjem, var jeg ved at miste hørelsen og synet, fordi min krop var ved at lukke ned. Den skulle arbejde så hårdt for at holde mig varm, fortæller Kate Upton.

Modellen døjede med eftervirkninger i flere måneder efter Antarktis-eventyret. Men det var det hele værd, fortæller hun.

- Billederne er blevet utrolige. Jeg kan næsten ikke tro, hvad vi var i stand til at opnå.

Desuden blev Upton yderligere motiveret af nogle andre "modeller", som var med under fotoskydningen. Det vrimlede nemlig med nysgerrige pingviner.

- Hver gang jeg tænkte "Jeg kan ikke det her", kiggede jeg over på pingvinerne og sagde til mig selv: "Okay, jeg gør det for dem."

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.