Supermodel: Slut med ægteskab

Supermodellen Heidi Klum har giftet sig for sidste gang

Heidi Klum -e her i midten med sin mobil, mens hun venter på at komme på den røde løber i forbindelse med Creative Arts Emmy Awards 2015. Foto: Scanpix

Heidi Klum -e her i midten med sin mobil, mens hun venter på at komme på den røde løber i forbindelse med Creative Arts Emmy Awards 2015. Foto: Scanpix

Det siger hun til mediet Entertainment Tonight.

- Jeg skal slet ikke giftes igen, siger Heidi Klum, som var en af stjernerne, der deltog ved søndagens Emmy-uddeling.

Her bemærkede en reporter fra mediet Entertainment Tonight hurtigt en stor, skinnende tilføjelse på supermodellens finger.

Men selvom Heidi Klum også selv havde lagt et billede op af på Instagram af den enorme lyserøde ring, betyder det ikke, at der er et bryllup på vej, understregede hun søndag til mediet.

- Der er ikke noget nyt at fortælle. Det her er altså ikke en forlovelsesring, svarede den langbenede stjerne prompte.

- Folk skriver alle mulige skøre ting, men det er altså ikke alt sammen rigtigt. Man skal ikke altid tro det, man læser i avisen.

Undertøj og sport

For en måned siden gjorde Heidi Klum det klart, at hun er vildt forelsket i den 29-årige Schnabel, som er kunsthandler, og det gentog hun søndag.

- Jeg elsker dig min V, skrev hun til et billede af de to sammen på hans fødselsdag på Instagram.

Heidi Klum er kendt fra de glittede sider i Sports Illustrated og catwalken for blandt andet undertøjsproducenten Victoria’s Secret.

Klum har tidligere været gift med sangeren Seal, men de to blev dog skilt sidste år. Og nu er det ifølge stjernen altså slut med papirer på kærligheden.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.