Superstart for trippende Laybourn

Thomas Laybourn har ventet på at komme i gang ved OL og er glad for at komme fra land med en sejr.

Superstart for trippende Laybourn

En planlægningsfejl fra det internationale badmintonforbund betød, at det oprindelige olympiske kampprogram måtte skrottes og laves fuldstændigt om.

Dermed måtte Thomas Laybourn pludselig indstille sig på at spille sin første mixeddoublekamp med Kamilla Rytter Juhl søndag i stedet for lørdag.

Men det var ventetiden værd, for danskerne vandt komfortabelt med 21-12, 21-16.

- Jeg har siddet og trippet lidt, men det var en fed kamp. Vi kom rigtig godt fra start, og selv om det blev lidt mere tæt til sidst, end det skulle have været, har jeg en god fornemmelse, siger doublespecialisten.

Han føler, at danskerne havde krammet på inderne og greb kampen rigtigt an rent taktisk.

- De spiller meget af det samme, og der er noget, de er gode til, men der er også noget, de er dårlige til. Det handler om at have en god plan, og vi gjorde alt rigtigt.

- I andet sæt kom vi lidt fra det, men så fik vi fat og trak hurtigt fra igen, siger han.

Danskerne er nu klar til næste opgør mod et koreansk par mandag. En sejr her vil betyde, at danskerne kan se frem til en gruppefinale mod de tredjeseedede indonesere.

Om det særprægede gruppesystem, der åbner for taktiske fiflerier og overvejelser om at tabe med vilje, siger Laybourn:

- Man tænker lidt over det. Selv om man selvfølgelig bare skal fokusere på den næste kamp, så er det svært ikke at kigge på resultaterne i de andre kampe.

- Men nu ser det ud til, at kineserne vinder den gruppe, vi skal parres med, og så handler det om at vinde vores pulje, så vi får en nemmere modstander i kvartfinalen, siger han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.