Superstjerne overraskede studenter

Den amerikanske Oscar-vinder, skuespillerinden Sandra Bullock, tog fusen på 200 studerende, da hun for nylig holdt deres dimissionstale.

I Danmark står den på dåseøl, studenterhuer og hestevogne, mens det i USA oftest går op i firkantede hatte, lange klæder og øl i røde plastkrus.

Fælles for begge lande er nok, at besøg af verdenskendte skuespillere og skuespillerinder bestemt ikke er en del af traditionen for nyudklækkede gymnasiestudenter. Derfor var det også lidt af en overraskelse, da den Oscar-belønnede filmstjerne Sandra Bullock for nylig overtog talerstolen på den amerikanske high school Warren Eastern. Det skriver People.com.

- På Warren Easton bliver du elsket og afholdt og støttet på baggrund af de ting, du har at tilbyde, sagde 49-årige Bullock til de glade studenter.

- Jeg prøvede at komme i tanke om min egen studentertid, og sært nok kunne jeg ikke huske noget. Jeg huskede bare, at jeg så godt ud, men så fandt jeg nogle gamle billeder, og så godt så jeg virkelig ikke ud, erkendte hun.

At Warren Easton Charter High School har en ganske særlig plads i Bullocks hjerte, er der ingen tvivl om. Efter orkanen Katrina så godt som udraderede stedet i 2006, valgte stjernen at hjælpe til med svimlende pengebeløb for at sikre, at den kunne fortsætte - ligesom hun oprettede en række nye stipendier til kommende studerende.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.