Klitmøller

Surf-filmfestival holdes som planlagt

Cold Hawaii Film Festival bliver holdt denne weekend, eftersom vejret tegner godt til afholdelsen af DM Surf Tours

Det glæder idémanden bag filmfestivalen, Morten Duus Bjerre, at de kan afholde festivalen denne weekend i forbindelse med DM Surf Tours.Arkivfoto: Ole Iversen

Det glæder idémanden bag filmfestivalen, Morten Duus Bjerre, at de kan afholde festivalen denne weekend i forbindelse med DM Surf Tours.Arkivfoto: Ole Iversen

KLITMØLLER:Ind til videre har ”Cold Hawaii Film Festival” solgt omkring 90 billetter, og det glæder derfor mange, at surffilmfestivalen afholdes som planlagt denne weekend. Det oplyser idémanden bag, Morten Duus Bjerre.

- Vi er rigtig glade for, at der ser ud til at blive acceptable surfforhold, så DM Surf Tours bliver afholdt denne weekend, siger han.

Filmfestivalen er afhængig af, at den bliver afholdt samtidig med surf-DM, hvor mange mennesker møder op. I forbindelse med den første af i alt fire surf-konkurrencer, der skal kåre en danmarksmester i surf, har filmfestivalen sat mange ting på programmet.

- Vi holder et åbent event fredag aften, hvor folk gratis kan komme og se kortfilminstruktør Aske Bang, der viser og fortæller om en af sine kortfilm, siger Morten Duus Bjerre.

Lørdag aften løber selve filmfestivalen af stablen, hvor den bedste ud af ni indsendte surffilm skal kåres. I løbet af lørdagen inviterer filmfestivalen i øvrigt især børnefamilier til at samle skrald på stranden, som led i Danmarks Naturfredningsforenings årlige ”skraldeindsamling” søndag 19. april. Skraldeindsamlingen udmunder i en konkurrence om at lave det flotteste kunstværk af skrald.

- Der kommer så en kunst-dommer, og der vil være nogle præmier til vinderne, siger Morten Duus Bjerre.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.