Suspekt fester i Aalborghallen

I april næste år erobrer Danmarks hiphop-gruppe nummer et scenen i Aalborg

I april næste år erobrer Danmarks hiphop-gruppe nummer et scenen i Aalborg

Suspekt er Danmarks hiphop-gruppe nummer et og har skabt hit efter hit.

De bliver ved med at udvikle sig, ikke mindst når de optræder live, og derfor drager de til foråret ud på en live tour, der fører dem til tre nøje udvalgte spillesteder i København, Aarhus og Aalborg.

At Aalborg er med på Suspekts udvalgte tourplan er ikke en tilfældighed.

Byen har nemlig tidligere givet gruppen helt særlige koncertoplevelser.

- Uden pis, Aalborg er i den grad en Suspekt by. Sidste gang vi spillede en koncert der, var det større, end vi nogensinde havde spillet før i Jylland. Det overgik vores vildeste fantasi. Måske er de bare lige så skøre som os i Aalborg?

- Vi føler os i hvert fald sindssygt meget hjemme der, og nu føler vi, tiden er inde til at Aalborg skal straffes som fortjent. Aalborg er måske ikke den største by i landet, men for os er det en af de største, når det gælder Suspekt supportere, lyder det fra bandet.

Suspekt har udgivet musik de seneste 16 år, og de har høstet oceaner af anmelderros, solgt rekordmange albums og modtaget et utal af nomineringer og priser.

De har været nomineret til en Grammy Award for et samarbejde med Kendrick Lamar, og sidste år vandt de fem statuetter ved Danish Music Awards, blandt andet for Årets Live Band.

Samme år modtog de publikumsprisen ved P3 Guld, og vigtigst af alt - de er blevet folkeeje.

Suspekt er i topligaen af dansk musik, og de er kendt for tidligere at lave koncerter, hvor publikum aldrig ved, hvad der venter; nøgne nonner, slavedrenge og shots serveret i stiletter.

Der er altså med garanti en unik koncertoplevelse i vente for de godt 3100 publikummer, Aalborghallen kan rumme.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.