Suspekt overraskede

For 10. år i træk spiller Suspekt på Nibe Festival. Det blev markeret med en overraskelseskoncert

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Suspekt overraskede med koncert i campområdet på Nibe Festival.Foto: Martin Damgård

I bedste Suspektstil kommer Rune Rask, Bai-D og Orgi-E på scenen, hver med en kasse øl.

Rygterne er løbet forud for de tre Albertslunddrenge, og der står allerede en stor gruppe festivalgæster foran Chill & Champ-scenen i Nibe Festivals campområde.

Det er tiende år i træk, Suspekt spiller på Nibe Festival. Det markerer de med en overraskelseskoncert onsdag eftermiddag.

Johanne Oest, Fiona Salmon og Lea Rytter havde allerede en time inden koncerten opsnappet rygtet.

- Vi elsker Suspekt, og vi kan alle deres sange udenad, siger Fiona, inden Johanne nærmest per automatik bryder ud Suspekts hit "Kinky Fætter".

Hvis nogle skulle have overhørt rygtet om den forestående overraskelseskoncert, får de en chance, da konferencieren på Chill & Champ-scenen serverer en rebus.

- Det tog mig max et halvt sekund at gætte det. Det er fedt, at de holder sådan en intimkoncert, siger Jonas Simonsen, der står lidt tilbage i mængden.

Stemningen er på kogepunktet, et par minutter inden klokken slår fem, hvor Suspekt skal gå på. Det lyder taktfast "Su-Su-Su-Spekt" foran scenen og sikkerhedsfolk i gule vester er talstærkt tilstede. Efter et kvarter er Suspekt dog endnu ikke gået på. Stemningen falder lidt igen og overraskelsesmomentet er efterhånden passé. En halv time efter er problemet løst og Suspekt går på scenen.

De tre suspekte har om nogen sans for at gejle en fest op, og det varer da heller ikke længe, før stemningen når nye højder. Suspekt spiller fem numre, hvor hittet "Kinky Fætter" markerer det absolutte højdepunkt. De slutter af med nummeret "Hun blev bare så glad", inden de slutter overraskelseskoncerten.

Christian Manley og Sander Beck var fuldt ud tilfredse. De stod forrest og havde hver fået overrakt en enkelt af Suspekts medbragte øl.

- Det var så fedt! Vi fandt ud af det en time, inden de kom, men det gør ikke noget. Nu glæder vi os bare endnu mere til i aften, siger Christian Manley.

Suspekt spillede en hel koncert onsdag aften på Store Scene

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.