Suveræne Wozniacki videre

Caroline Wozniacki er klar til tredje runde af Australian Open. Onsdag morgen slog hun spanske Virginia Ruano Pascual med 6-3, 6-3.

Caroline Wozniacki er klar til tredje runde af WTA-turneringen i Rom. Hun skal møde det hviderussiske stjernefrø, Victoria Azarenka, i næste runde.
Foto: Scanpix

Caroline Wozniacki er klar til tredje runde af WTA-turneringen i Rom. Hun skal møde det hviderussiske stjernefrø, Victoria Azarenka, i næste runde. Foto: Scanpix

Der var ikke de store problemer for danske Caroline Wozniacki, da hun onsdag morgen spillede sig videre til tredje runde af årets første grand slam-turnering. Onsdag morgen stod hun over for den rutinerede spanier Virginia Ruano Pascual, og den opgave løste den 11.-seedede dansker ganske overbevisende, da hun efter 84 minutters spil kunne trække sig sejrrigt ud af kampen med cifrene 6-3, 6-3. På sin tredje matchbold lykkedes det for Wozniacki at bryde spanierens serv og tage kampen. Dermed har Wozniacki indtil videre i turneringen ikke afgivet sæt. I næste runde venter vinderen af kampen mellem Jelena Dokic og Anna Chakvetadze.