Svær start for ungt Aalborg-hold

Aalborg Håndbold indleder sæsonen på udebane mod SønderjyskE

Anders Kjærgaard
Norske Sander Sagosen er et af mange stortalenter hos Aalborg Håndbold, som onsdag aften tager hul på den nye sæson med en udekamp mod SønderjyskE. Arkivfoto: Henrik Louis
Sport 14. september 2016 06:08

AALBORG: Aalborg Håndbold har næsten alle mand klar, når holdet onsdag aften tager hul på den nye sæson i 888ligaen med en udekamp mod SønderjyskE.

Kun den fiberskadede fløjspiller Stefan Sigurmannsson sidder udenfor i et opgør, hvor gæsterne også meget vel kan få behov for at trække på alle resurser for at hive sejren hjem.

- SønderjyskE er 10-15 procent bedre hjemme end ude. De har en rigtig fin hjemmebane, Skansen, og en god opbakning. Men vi skal fokusere på os selv og vores eget spil. Hvis vi gør det og er professionelle, så har vi gode chancer, betoner cheftræner Aron Kristjánsson, der tror på en god sæson.

- Vi har truppen til at spille med om medaljer, for vi er godt besat hele vejen rundt. Eneste lille spørgsmålstegn er højre back, hvor Martin Larsen er vores eneste venstrehåndede spiller. Men der er meget talent i den her trup, og mange af spillerne har klubben selv udviklet, hvilket er ret enestående i tophåndbold i dag, siger Aron Kristjánsson.

Han synes, at truppen rummer en fin blanding af talent og rutine, og han mener, at han har gode muligheder for at udvikle holdet i løbet af sæsonen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...