EMNER

Svankjær Marked er i gang her i jubelåret

Lørdag og søndag byder traditionen tro på stor variation

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Årets 25 års jubilar. Kasserer Karen Lis Knudsen har været med i ledelsen af markedet gennem alle årene.

SVANKJÆR:25 år er der nu gået siden det første Svankjær Marked med tivoli, koncerter og kræmmere, arrangeret af Svankjær og Omegns Beboerforening og Svankjær Boldklub (SBK).

Derfor er der i år sat lidt ekstra sejl, fortæller markedsudvalgsformand Alex Henriksen, bl.a. har man fået en håndsrækning fra petanque- og kroketklubben til det praktiske.

Stademæssigt er salget med godt 60 gået lidt bedre end de senere år, og som det var en tradition i starten, var der i aftes igen kræmmergudstjeneste i Hvidbjerg Vesten Å Kirke inden jubilæumspartyet med Sweet-hearts og Unplugged.

Når denne avis læses, er markedet allerede godt i gang på denne lørdag med morgenkaffe, loppemarked, tivoli, harmonikamusik, dansk bøf i teltet, havetraktorringridning m.v. Og i aften er der så den store jubilæumsfest i teltet med carverybord, lokalrevy - den glæder de lokale sig vist rigtig meget til - og Vision, der hele aftenen spiller op til dans.

I morgen, søndag, fortsætter aktiviteterne med morgenkaffe, kræmmermarked og tivoli, så børnekræmmermarked, og undervejs spiller Vagabonderne i teltet. Til middag er der stort fiske- og frikadellebord i teltet, og så gælder det trillebørringridning for børn og voksne, inden borgmester Lene Kjelgaard Jensen (V) udtrækker gevinster på de solgte jubilæumshæfter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.