Svensk hesteejer satser på Aalborg

En af de kendte hesteejere i den travsportsmæssige stornation Sverige har nu sadlet om. Hårdt satsende Alf Danielsson har valgt at placere sine heste i træning hos Flemming Jensen i Aalborg.

Flemming Jensen får mere at se til. Svenske Alf Danielsson har valgt at placere sine heste i træning hos Aalborg-travtræneren.
Foto: Kurt Bering

Flemming Jensen får mere at se til. Svenske Alf Danielsson har valgt at placere sine heste i træning hos Aalborg-travtræneren. Foto: Kurt Bering

- Flemming gør det fantastisk med et trods alt begrænset materiale i forhold til mange trænere i Sverige. Jeg har derfor valgt at overlade mine heste til ham, siger Alf Danielsson. Flemming Jensen har netop modtaget hesten M.M.Line i træning for Alf Danilesson. En hest som ikke kvalificerede sig til derbyet i fjor til stor skuffelse for Alf Danielsson. - Jeg har købt de øvrige ejere ud af hesten, siger Alf Danilesson. - De har mistet troen på den, men det har jeg ikke. Jeg tror, trænerbyttet til Flemming Jensen vil give resultat, oplyser Alf Danielsson, som har smagt derbysejrens sødme med Home Blåbjerg.