Svensk Hollywood-stjerne drømmer om Thomas Vinterberg

Lige nu hiver de i Alexander Skarsgård i Hollywood, men stjernen vil gerne arbejde med danske instruktører.

Svensk Hollywood-stjerne drømmer om Thomas Vinterberg

Han har spillet hårdt prøvet ægtemand i Lars Von Triers "Melancholia", er blevet slået ihjel af Lady Gaga i musikvideoen til "Paparazzi" og er allermest kendt som vikinge-vampyr i tv-serien "True Blood".

Lige nu er skuespilleren Alexander Skarsgård aktuel i skilsmissedramaet "What Maisie Knew" med blandt andet Julianne Moore, og han har flere store Hollywood-projekter på tapetet.

Skarsgård er meget opmærksom på ikke at begrænse sig i sit valg af roller.

- For mig handler det om at finde historier, jeg er interesseret i, at få lov at samarbejde med instruktører og skuespillere, som betyder noget for mig og selvfølgelig at kunne spille roller, der adskiller sig fra hinanden, siger han til Newspaq.

- Hver gang, jeg siger ja til en rolle, skal jeg føle, at jeg kan lære noget, og at det er en rolle, der hjælper mig til at vokse som skuespiller og som menneske, siger han.

Alexander Skarsgård kunne sagtens se sig selv i flere dansk-instruerede film.

- I har en hel horde af dygtige instruktører her. Thomas Vinterberg ville være fantastisk at arbejde sammen med. Jeg er stor fan af hans arbejde. Nicolas Winding Refn ville også være så sej at lave noget med. Han klarer sig ret godt, siger skuespilleren og griner.

- Det er ikke sådan, at jeg er emigreret til Hollywood. Jeg kunne stadig godt tænke mig at lave film i både Sverige og Danmark. Begge steder har så mange nye, talentfulde instruktører, som jeg gerne vil arbejde med. Men jeg elsker kontrasten mellem Hollywood og Skandinavien, siger han.

/newspaq/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.