Svensk landstræner krydser fingre for skadede spillere

Flere svenske spillere er tvivlsomme med småskader, men landstræner Erik Hamrén håber på, at alle bliver klar.

Mindst tre af de svenske landsholdsspillere, der fredag blev udtaget til playoffkampene mod Danmark, skal testes i weekenden eller i starten af næste uge.

Det drejer sig om Sunderland-angriberen Ola Toivonen, Gent-spilleren Erik Johansson samt Malmö FF-spilleren Oscar Lewicki.

Landstræner Erik Hamrén sagde på fredagens pressemøde, at han regner med, at alle tre kan spille mod Danmark 14. og 17. november i opgørene om at komme med til EM i Frankrig næste sommer.

- Det er usikkert med Ola. Han har været ude med en skade. Jeg har snakket med Sunderland, og kommer der ikke tilbagefald, så er han aktuel, når holdet lørdag spiller i Premier League, siger Hamrén ifølge Det Svenske Fodboldforbunds hjemmeside.

Sunderland og Toivonen skal lørdag eftermiddag på hjemmebane møde Southampton.

Hamrén vil også holde øje med forsvarsspilleren Erik Johansson, som lige nu er tvivlsom hos det belgiske tophold Gent, der søndag tager imod Charleroi.

- Johansson nåede lige at komme tilbage fra en skade, men så fik han halsbetændelse. Jeg håber, han får spilletid i weekenden, lyder det fra Hamrén.

Endelig skal Malmö FF's midtbanespiller Oscar Lewicki, der pådrog sig en hjernerystelse i midtugens Champions League-kamp mod Shakhtar Donetsk, undersøges, når han ankommer i træningslejren på mandag.

Fredagens mest overraskende navn i den svenske trup er Norrköping-topscorer Emir Kujovic, som Hamrén er imponeret over.

- Emir har spillet godt. Han har vist, han er moden. Det skal blive spændende at se ham, siger Hamrén.

Landstræneren udelukker ikke, at Kujovic skal danne makkerpar med Zlatan Ibrahimovic i angrebet fra start hjemme mod Danmark.

- Det skal vi se på. Vi skal se på, hvordan vi former holdet. Men jeg var tilfreds med, hvad Marcus Berg præsterede senest. Emir er selvfølgelig interessant, eftersom han er med i truppen, forklarer Hamrén.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.