Svensk popsild imponerede

Veronica Maggio havde fortjent bedre forhold

Veronica Maggio gav koncert på Nibe Festivalen i 2009 og er ved at vinde indpas hos det danske publikum. Arkivfoto: Torben Hansen <i>Pressefotograf Torben Hansen</i>

Veronica Maggio gav koncert på Nibe Festivalen i 2009 og er ved at vinde indpas hos det danske publikum. Arkivfoto: Torben Hansen Pressefotograf Torben Hansen

Koncert

Veronica Maggio

# # # # ¤ ¤

Jonas Barfoed

jonas.barfoed@nordjyske.dk

SMUKFEST:Svenske Veronica med det italienskklingende efternavn Maggio havde svære arbejdsbetingelser i forbindelse med sin koncert på årets Skanderborg Festival.

For det første skulle hun spille på festivalens sidste dag klokken 20, hvor de tilbageværende gæster for det meste havde parkeret sig foran bøgescenen. For det andet var der koncerten igennem knas med lyden på hendes vokal, som overstyrede for til sidst at forsvinde helt i størstedelen af et nummer. Og for det tredje kunne det være svært for publikum at se, hvem der var på scenen, da man konstant blev blændet af skarpt projektørlys.

Ovenstående var ikke noget, som Veronica Maggio kunne gøre så meget ved, så hun holdt sig til musikken, og det var også fornuftigt. Hendes letbenede og motown-inspirerede sange om fest og kærlighed fik gradvist fyldt teltet mere op, mens hun også gav eksempler på mere klassisk synth-pop a la Robyn. ”Mandagsbarn”, ”17 år” og ”Snälla Bli Min”, som er en af nyere tids smukkeste kærlighedssange, fik hevet de sidste rester ud af de festivalmætte gæster, inden Veronica og bandet takkede af med storhittet ”Jag Kommer”.

En fin koncert som havde fortjent at ligge tidligere i programmet og så måske en ny besætning på lys og lyd, som da heller ikke fik nogen øresønderrivende applaus, da de blev præsenteret.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.