Svenske kvinder lægger pres på Danmark i VM-kvalifikation

Sveriges kvindelige fodboldlandshold er nu seks point foran Danmark i VM-kvalifikationens gruppe 4.

Nadia Nadim og resten af landsholdet er nu seks point efter Sverige i VM-kvalifikationen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Nadia Nadim og resten af landsholdet er nu seks point efter Sverige i VM-kvalifikationen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Danmarks kvindelige fodboldlandshold skal sætte en stærk slutspurt ind, hvis det skal nå forbi Sverige i VM-kvalifikationens gruppe 4.

Det svenske hold vandt torsdag 4-0 hjemme over Kroatien og er nu seks point foran Danmark. Sverige har 15 point, mens Danmark har ni.

Vinderen af gruppen går direkte til VM, mens de fire bedste toere i de syv grupper skal spille playoffkampe om VM-deltagelse.

Svenskerne var altdominerende i torsdagens opgør, hvor Kroatien ikke havde et eneste forsøg hverken på eller ved siden af det svenske mål.

Til gengæld nettede Sverige tre gange i anden halvleg og sikrede de tre point på hjemmebane.

Efter fem kampe har Sverige maksimumpoint, mens Kroatien skraber bunden med to point.

Danmark har spillet en kamp færre end Sverige og mangler også fortsat at møde svenskerne på hjemmebane. Tidligere i kvalifikationen udeblev danskerne fra udekampen mod Sverige og blev taberdømt 0-3 af Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa).

Danmark mangler i alt at spille fire kampe i gruppen. Foruden kampen mod Sverige venter hjemmekampe mod Ungarn og Kroatien og en udekamp mod Ukraine.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.